HTML

Letölthető horgász játék 2 – Úszós horgászat - MasterPiece Fishing 2

2008.09.24. 09:04 horgász játék

Ebben a remek kis horgász játékban kiélhetjük úszós horgászat iránti vágyunkat, lehetőséget biztosít 3 tavon egy kis laza kikapcsolódásra (és némi stresszre:)

A MasterPiece Fishing 2 (free trial) egy jól eltalált grafikával ellátott kis horgászos játék. A víz szerintem szuper valósághű. Gyönyörűen tükröződik a vízben a háttér, ahol a halak ficánkolnak, hullámzik, minden van, ahogy illik. A háttér kicsit élettelen, de szép.
A kezelőfelületen könnyen kilehet igazodni a kis ikonok segítségével. Hogy ne csak jót írjak, furcsálltam, hogy ha már ennyit törődtek a vízzel, akkor miért nem sikerült azt megoldaniuk, hogy az úszó is megfelelően lebegjen a víz tetején, ha a közelében hullámzott a víz. De ne aggódjunk, ha kapás van az meglehetősen ugrándozik.
 
A játék menet számomra megfelelő volt (részben). Egy hal radar segítségével nyomon követhetjük a halalak mozgását, amit sajnos nem lehet kikapcsolni. Pedig szerintem a horgászat valóságosabb és izgalmasabb lenne, ha nem látnánk, hol mozognak.  A tapasztalatom az, hogy a halak nem kapnak túl gyakran, de nem is kell órákat várni.
Ami zavaró volt, hogy a szerencsétlen kis 135 grammos halat 1 percbe került kihoznom (és az egér klikkelő újam zsibadásába), persze lehet én voltam ügyetlen.
Viszont a ’nagy’ fogás utána elérhetővé vált a következő horgász hely is.

Elméletileg a horgász shop lehetővé tenné, hogy zsinórt, botot, csalit, horgot és úszót cseréljünk. Sajnos nem tudom, hogy azért nem volt elérhető választék, mert ez csak
egy demó horgászós játék vagy azért mert ezt is kikell érdemelni, mint a másik 2 pályát.

Az írányítás az egér gombok segítségével történik. A jobbra-balra nyomó gombok  segítségével a botot jobb és balra forgathatjuk. A bedobás a jobb szélen levő kis ikonra (casting the line)  kattintva történik, ami felemeli a botot, majd a gomb elengedéséve behajítja azt. A jobb egér gombbal tudjuk feltekerni a zsinórt és bevágni, ha kapás van.

Összességébe szerintem ez egy remek horgászós játék, az eredeti programot $14.95 –ért (kb. 2500 huf) vehetjük meg,  Ami szerintem egy korrekt ár ezért a játékért.

A program on-line és saját vírus ellenőrzésen esett és garantáltan vírus mentes.

 

MasterPiece Fishing 2 horgász játék demó letöltése itt (kb. 16 Mb)


Szólj hozzá!

Címkék: horgász játék letölthető

A bejegyzés trackback címe:

https://horgasz-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr66678792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása